Retkiruokapussi mikrossa

Näin vaellusruoka muuttuu arjen pelastajaksi

Hektinen päivä? Kokouksia peräperää? Koululaisilla kiljuva nälkä? Jääkaappi tyhjänä myöhäisen treenin jälkeen? Joskus sitä vain tarvitsee kunnon ruokaa alta aikayksikön, joten mikset varautuisi tähän kokoamalla pahojen päivien varalle reilun satsin toinen toistaan herkullisimpia pakastekuivattuja ateriavaihtoehtoja valikoimistamme!

Retkiruokiemme valmistaminen kotikeittiössä tai tien päällä on äärimmäisen helppoa, vikkelää ja vaivatonta. Ja jos olet reissuhommissa, vinkkinä on keittää ennen töihin lähtöä termospulloon mukaan kuumaa vettä ja näin pääset nauttimaan lämmintä ruokaa ihan missä vaan! Kurkkaa tarkempi ohje kohdasta VALMISTUS KEITETYLLÄ VEDELLÄ

Kotikeittiössä tai toimiston keittonurkkauksessa näppärimmät tavat valmistaa retkiruoka-annos nautittavaksi, on kiehauttaa vesi vedenkeittimellä/hellalla tai valmistaa ateria mikrossa. Jos käytät keitettyä vettä, voit toimia aivan samalla tavalla kuin retkellä eli kaada pussiin sen ohjeenmukainen määrä kiehuvaa vettä, sekoita, sulje retkiruokapussi, annan hautua ja nauti!

Tarkemmat ohjeet voit katsoa alta VALMISTUS KEITETYLLÄ VEDELLÄ sekä Pakastekuivatun retkiruoan valmistus retkellä 1.0 ohjeesta.

Kaikki pääruokiemme retkimuonapussit on valmistettu valkaisemattomasta kartongista, ja niinpä niiden valmistaminen myös mikroaaltouunissa on turvallista. Näin ateria on valmis nautittavaksi alle kymmenessä minuutissa ja hommien painaminen helpottuu, kun energiavarastot saavat täydennystä! Katso ohjeet videosta tai lue alta kuinka vaellusruoka muuttuu arjen pelastajaksi!

Retkiruoan valmistaminen mikrossa, veden lisääminen
VALMISTUS MIKROSSA
  1. Valitse haluamasi retkiruoka ja tarkista sen takaa tarvittava vesimäärä sekä haudutusaika.
  2. Lisää pussiin kylmä vesi ja sekoita sisältö
  3. Laita retkiruokapussi mikroon ja lämmitä sitä 1,5 minuuttia täydellä teholla. Muista jättää pussin suu auki, niin että vesihöyry pääsee ulos.
  4. Ota ruokapussi pois mikrosta, mutta varo polttamasta näppejäsi.
  5. Sekoita sisältö huolellisesti.
  6. Sulje pussin suu ja anna ruuan hautua ohjeen mukaan 5-8 minuuttia.
  7. Nauti ruoka suoraan pussista tai kokoa herkullinen annos lautaselle

Retkiruoka mikrossa

VALMISTUS KEITETYLLÄ VEDELLÄ

  1. Varaudu ruokahetkeen keittämällä ennakkoon termospulloon kuumaa vettä tai hae vaikka iso mukillinen kuumaa vettä matkan varren huoltoasemalta.
  2. Toimi retkiruokapussin ohjeiden mukaan, tarkemmat ohjeet voit katsoa tästä ohjeet ja videosta.
  3. HUOM! Jos ennakkoon keitetty vesi on ehtinyt jäähtyä päivän aikana huomattavasti, pidennä haudutusaikaa kaksin- tai kolminkertaiseksi.
Valmis retkiruoka-annos lautasella

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme erilaisia retkiruokia ja varusta ruokakaappisi

Muista myös tsekata kattava erityisruokavaliovalikoimamme:

Pakastekuivattu retkimuona on fiksu valinta yhtä hyvin hektisen työpäivän pelastajaksi kuin telkkaridinneriksi omalla kotisohvallasi. Ja nämä ruoat säilyvät taatusti hyvinä kuivakaapissa pitkään! Bon appétit!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Tutustu tuotteisiimme

1 / 4