Falières Nutritionin pakastekuivattujen retkiruokien tuotantolaitos Lounais-Ranskassa

Mistä retkiruokamme tulevat?

Retkiruoat.fi tuo maahan herkullisia ranskalaisia vaellusmuonia. Ranskalainen yhteistyökumppanimme Falierès Nutrition on muonittanut retkeilijät mausta tinkimättä jo 30 vuotta. Ranskan lounaisosassa sijaitseva Falières Nutrition on erikoistunut retkiruokien tuotantoon. He ovat valmistaneet pakastekuivattuja aterioita jo vuodesta 1992.

Yritys sai alkunsa kahden ihmisen intohimosta luontoon ja liikkumiseen. Réjane ja Jean Michel Falières halusivat retkilleen ruokia, jotka tietysti täyttäisivät vatsan, mutta olisivat myös herkullisen makuisia, kevyitä kantaa ja helppoja valmistaa.

Koska saatavilla oleva tarjonta ei vastannut näihin vaatimuksiin, he päättivät kehittää ratkaisun itse. Näin syntyi Falières Nutrition.

Jo 30 vuoden ajan luonto ja ympäristö ovat olleet keskeisiä arvoja Falières Nutritionin toiminnassa. Aterioissa käytetään paljon luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita, ja kierrätettävien ateriapakkausten ansiosta jätekuorimitus on minimaalinen.

Myös tuotannossa huomioidaan ympäristökysymykset. Esimerkiksi tuotantolaitoksen energiatarve katetaan pääasiassa aurinkoenergialla, toimistotilat lämmitetään maalämmöllä, ja kaikki tuotannossa syntyvä orgaaninen jäte kompostoidaan.

Falières Nutritionin perustajat Réjane et Jean Michel Falières.

Takaisin blogiin

Tutustu tuotteisiimme

1 / 4